Medarbejdere

Hvis du vil i kontakt med Real Administration er du velkommen til at kontakte os på info@realadmin.dk. Du er også velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere.

Anja Pettersson anja@realadmin.dk

Foto af Anja Petterson

Anja er administrationschef og ud over at være leder af administrationsafdelingen har hun en ejendomsportefølje og hun er rådgiver og for ejere af udlejningsejendomme og bestyrelser. Anja er uddannet Ejendomsadministrator EA samt partner og bestyrelsesmedlem i Real Administration A/S.
Direkte telefonnr. 8877 0923

 

Mette Badenski mette@realadmin.dk

Foto af Mette Badenski

Mette Badenski har sin egen ejendomsportefølje i ejendomsadministrationen, hvor hun arbejder med ejer- og andelsboligforeninger samt bolig- og erhvervslejere. Hun har arbejdet i Real Administration A/S siden 2012. Mette har afsluttet den 3årige diplomuddannelse Ejendomsadministrator EA.
Direkte telefonnr. 8877 0926

 

Camilla Johnson camilla@realadmin.dk

Foto af Camilla Johnson

Camilla er administrator for en række andels- og ejerlejligheds foreninger. Hun har den daglige kontakt til bestyrelser og medlemmer, og hun laver foreningernes budgetter og bogføring samt deltager i foreningernes generalforsamlinger. Camilla er ved at efteruddanne sig til Ejendomsadministrator EA.
Direkte telefonnr. 8877 0927

 

Christina Hegner christina@realadmin.dk

Foto af Christina Hegner

Christina kommer fra en stilling som ejendomsadministrator i et større advokatfirma, og hun arbejder nu i Real Administration som administrator af en portefølje af andelsbolig- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Christina har arbejdet en årrække som ejendomsmægler og er ved at tage diplomuddannelsen Ejendomsadministrator EA.
Direkte telefonnr. 8877 0928

 

Heidi Gärtner heidi@realadmin.dk

Foto af Heidi Gärtner

Heidi arbejder primært med økonomi og regnskab for andelsbolig og ejerlejlighedsforeninger, og hun udarbejder budgetopfølgninger og har lang række administrative opgaver.
Direkte telefonnr. 8877 0925

 

Lene Grue lene@realadmin.dk

Foto af Lene Grue

Lene har været med i ejendomsadministrationen siden 2002 og er uddannet inden for regnskab og økonomi. Ud over Real Administrations at have ansvaret for Real Administrations eget regnskab arbejder hun også med lønninger til inspektører, viceværter og ansatte. Lene varetager også kontakten til Skat og forestår momsindberetninger.
Direkte telefonnr. 8877 0922

 

Tonni Sørensen ts@realadmin.dk

Foto af Tonni Sørensen

Tonni er direktør og partner i Real Administration A/S. Han har arbejdet med fast ejendom siden 1992, og Tonni arbejder primært med rådgivning, ejendomsudvikling, ejendoms- og foreningsjura, lejeret, finansiering og som rådgiver og sparringspartner for foreninger og ejere af bolig- og erhvervsejendomme.
Direkte telefonnr. 8877 0920