Medarbejdere

Hvis du vil i kontakt med Real Administration er du velkommen til at kontakte os på info@realadmin.dk. Du er også velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere.

Anja Pettersson anja@realadmin.dk

Foto af Anja Petterson

Anja er administrationschef og ud over at være leder af administrationsafdelingen har hun en ejendomsportefølje og hun er rådgiver og sparringspartner for ejere af udlejningsejendomme og bestyrelser. Anja er uddannet Ejendomsadministrator EA samt partner og bestyrelsesmedlem i Real Administration A/S.
Direkte telefonnr. 8877 0923

 

Mette Badenski mette@realadmin.dk

Foto af Mette Badenski

Mette har sin egen ejendomsportefølje i ejendomsadministrationen, hvor hun arbejder med ejer- og andelsboligforeninger samt bolig- og erhvervslejere. Hun har arbejdet i Real Administration A/S siden 2012. Mette har afsluttet den 3årige diplomuddannelse Ejendomsadministrator EA.
Direkte telefonnr. 8877 0926

 

Jakob Hørlin jakob@realadmin.dk

Jakob er administrator for en række udlejningsejendomme samt andels- og ejerlejligheds foreninger. Han har den daglige kontakt til lejere, udlejere bestyrelser og medlemmer i "hans foreninger og ejendomme".

Han arbejder blandt andet med ejendomsregnskaber, budgetter og bogføring samt deltager i generalforsamlinger. Jakob har flere års erfaring fra tilsvarende stillinger i administrationsfirmaer.
Direkte telefonnr. 8877 0927

 

Christina Hegner christina@realadmin.dk

Foto af Christina Hegner

Christina kommer fra en stilling som ejendomsadministrator i et større advokatfirma, og hun arbejder nu i Real Administration som administrator af en portefølje af andelsbolig- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Christina har arbejdet en årrække som ejendomsmægler og er uddannet Ejendomsadministrator EA.
Direkte telefonnr. 8877 0928

 

Maibritt Andersen maibritt@realadmin.dk

Maibritt har arbejdet i ejendomsbranchen siden starten af 1990´erne. Hun er uddannet ejendomsmægler og valuar, og hun har mange års erfaring med de problemstillinger og udfordringer der kan være i en andels- eller ejerboligforening. Hun arbejder som sparringspartner og administrator for en række foreninger, og hun er i gang med også at tage den formelle uddannelse som Ejendomsadministrator EA.
Direkte telefonnr. 8877 0921

 

Jane Kvistorf jane@realadmin.dk

Jane er kommet til Real Administration med en baggrund i advokatbranchen, hvor hun er uddannet som advokatsekretær og hun har ligeledes arbejdet i advokatbranchen som ejendomsadministrator, og hos Real Administration A/S beskæftiger Jane sig primært med administration af foreninger og boligudlejning.
Direkte telefonnr. 8877 0910

 

Vinnie Bruun Bækkel vinnie@realadmin.dk

Med uddannelser som juridisk assistent, markedsføringsøkonom og ejendomsmægler er Vinnie klædt rigtigt godt på til at varetage jobbet som ejendomsadministrator for en bred portefølje af kunder. I hendes portefølje udfører hun administrative opgaver, regnskabsmæssige opgaver, formelle opgaver og hun fungerer som rådgiver og sparringspartner for boligforeninger og udlejere af bolig- og erhvervsejendomme.
Direkte telefonnr. 8877 0929

 

Karina Madsen karina@realadmin.dk

Karina indgår i et administratorteam, hvor hun fortrinsvis har ansvar for økomnomi, forbrugs- og driftsregnskaber, årsregnskaber og budgetter. Hun arbejder både med andelsboliger, ejerlejlgheder og udlejningsejendomme og vi har stor glæde af at hun har den 3årige diplomuddannelse som Ejendomsadministrator EA.
Direkte telefonnr. 8877 0924

 

Michael Faarborg michael@realadmin.dk

Michael kommer fra revisionsbranchen og han arbejder primært med økonomi og regnskab i udlejningsejendomme og for andelsbolig og ejerlejlighedsforeninger. Michael har endvidere en lang række administrative opgaver, herunder debitorkontrol, budgettering og budgetopfølgninger.
Direkte telefonnr. 8877 0925

 

Lene Grue lene@realadmin.dk

Foto af Lene Grue

Lene har været med i ejendomsadministrationen siden 2002 og er uddannet inden for regnskab og økonomi. Ud over at have ansvaret for Real Administrations eget regnskab arbejder hun også med lønninger til inspektører, viceværter og ansatte. Lene varetager også kontakten til Skat og forestår lønsumsberegninger og momsindberetninger.
Direkte telefonnr. 8877 0922

 

Tonni Sørensen ts@realadmin.dk

Foto af Tonni Sørensen

Tonni er direktør, bestyrelsesmedlem og partner i Real Administration A/S. Han har arbejdet med fast ejendom siden 1992, og Tonni arbejder primært med rådgivning, ejendomsudvikling, ejendoms- og foreningsjura, lejeret, finansiering og som rådgiver og sparringspartner for foreninger og ejere af bolig- og erhvervsejendomme.
Direkte telefonnr. 8877 0920