Ambassadører

Her på siden kan du læse lidt om hvad vores nuværende kunder mener om Real Administration - vi kalder dem vores ambassadører.

Sonja D. Hansen, formand
A/B Rex

Som formand for A/B REX igennem de sidste 6-7 år, hvor vi har benyttet os af Real Administration som foreningens administrator, kan jeg kun udtale mig positivt om samarbejdet med Real Administration, Tonni Sørensen og vores personlige administrator, Anja Pettersson.

Det har været en fornøjelse at de altid har været parat med hjælp, når der var brug for det, og altid været parate med regnskab, når der var brug for det.

Både Tonni og Anja har fungeret som dirigent på vores Generalforsamlinger til stor tilfredshed for alle.

www.abrex.dk

Henrik Møller, formand
E/F Møllehusene 1-3

Som formand, gennem flere år ja så takker vores forening for Real Administrations løbende administration af vores forening. Som formand i en lille ejerforening (12 ejere), er det tit mest mig der har kontakten fra bestyrelsen, og efter vores skifte til "Real Administration" for år tilbage; ja så er der næsten løftet et åg fra mine skuldre.

Jeg er selv indenfor det finansielle / fast ejendom, men er alligevel imponeret over hvorledes ALLE vores henvendelser til "Real Administration" ALTID bliver professionelt, korrekt, og ligetil besvaret. Du skal ikke vente på svar, du skal ikke forklare dig - "Real Administration" forstår sig på området - og du skal ikke vente på svar – det kommer prompte! Besvarelser, indkaldelser til generalforsamlinger, regnskaber, råd, nye offentlige krav m. m. Alt kommer prompte!

Søs Kaplov, formand
E/F Terrassehaven

Den bedste samarbejdspartner vi nogensinde har haft.

Nemme at få fat på og altid villig til at hjælpe.

Har styr på vores papirer og siger til hvis der er noget som de undre sig over.

De er helt nede på jorden, så at sige, det betyder at de er nemme at tale med og forstå.

Ud over alt dette er de også billige at bruge.

Vi havde før ansat en fuldmægtig på kontoret som gik på pension, og hun er nu erstattet af en fleksjobber og vi har fået Real Administration.

Vi har økonomisk overskud i forhold til da vi havde vores egen ansatte fuldmægtig.

Alt i alt et rigtig godt firma som tager sig tiden der skal til, og de er et valg som vi er rigtige glade for.

De har vores varmeste anbefalinger.

www.terrassehaven.dk

Steen F. Hansen, formand
A/B Andelsgården Østfløjen

Igennem de forholdsvis få år vor andelsboligforening har eksisteret, er der opstået situationer, hvor vi har haft behov for hjælp og sparring fra kompetent side.

Vi har aldrig været i tvivl om, at Real Administration A/S har været i stand til at løfte denne opgave på fortrinlig vis.

I den daglige administration af vor andelsboligforening har vi altid mødt en engageret, venlig og personlig betjening, når vi har henvendt os til medarbejderne i Real Administration A/S. Vi føler helt klart, at de kender os og ønsker at løse de opgaver, vi stiller på bedste måde.

De er altid i stand til at komme med forslag til løsning af en specifik opgave samt i det daglige hurtige til at svare på spørgsmål enten pr. telefon eller på mail.

Derfor vil jeg klart anbefale Real Administration A/S hvis jeg blev spurgt til råds af andre.

www.abandelsgaarden.dk

Anders Mårtensson, formand
A/B Henrik Rungs Gade 5-7

I forbindelse med stiftelsen af A/B Henrik Rungs Gade 5-7 ultimo 2014, søgte vi en ny ejendomsadministrator.

Valget faldt på Real Administration, som vi bestemt ikke har fortrudt.

Som nystiftet andelsboligforening var vi udfordret på at få opbygget en grundlæggende og veletableret drift, som Real Administration på professionel vis har håndteret for os.

Foruden den daglige drift som trygt ligger hos Real Administration, sætter vi særlig pris på deres evne til at levere hurtig sagsbehandling af høj kvalitet, hvad end det måtte være simple som komplekse udfordringer.

www.hrg5-7.dk

Annelise Madsen, formand
A/B Hestetorvet 5-7

Det er dejligt at have Real Administration som administrator. De er altid lette at få fat i, både hvis jeg møder personligt op, hvis jeg ringer eller sender en mail så har de superhurtige svartider og svarene er kvalificerede og konstruktive.

Opgaver bliver løst som vi har aftalt og altid til tiden, og vi opfatter personalet som meget hjælpsomme og overskudsagtige.

Jeg vil meget gerne anbefale Real Administration til andre andelsboligforeninger.

Martin Lorenzen, formand
Jyllingecentret

Vi indledte  i 2015 et samarbejde med Real Administration om assistance med budgetlægning, bogføring, perioderegnskaber, medlemsopkrævning samt planlægning og afvikling af generalforsamlinger.

Vi har været glade for samarbejdet, da vi får en venlig og  kompetent assistance indenfor aftalte tidsfrister og priser.

www.jyllingecenteret.dk

Lars Bloch, formand
Bydelsforeningen Musicon

Vi er meget glade for vores samarbejde med Real Administration, som hurtigt giver os svar på de spørgsmål som vi har og  på en meget løsningsorienterende måde.

Deres tilstedeværelse i opgaven er unik, og sikrer at der meget hurtigt findes de rigtige løsninger.

www.musicon.dk

Linna Iversen, formand
A/B Bøgegården

Som nyudnævnt bestyrelsesformand i Bøgegården, var det en god start på bestyrelsesarbejdet, at Real Administration havde kendt ejendommen i mange år.

Vi får altid en professionel og hurtig tilbagemelding på spørgsmål, vi måtte have.

Vores samarbejde er upåklageligt.

Anny Lorenzen, formand
A/B Jernhøj

Jeg er formand i en Andelsboligforening og i den forbindelse har vi haft et samarbejde med Real Administration i Roskilde siden 1/7 2013 med stor tilfredshed og kan derfor anbefale andre at bruge denne Administration.

Kjeld Nørhave, direktør
Ejendomsselskabet Hand A/S

I er en unik samarbejdspartner, ærlige, venlige og kompetente i alle relevante forhold.

I får vores bedste anbefalinger.

Anne Filtenborg, direktør
Ejds. Sct. Olsgaarden ApS

Efter næsten 32 års arbejde med egen administration af vores ejendom besluttede vi at lægge det hele i hænderne på Real Administration.

Vi blev fint modtaget, og vi har nydt godt af en professionel, hurtig, effektiv og konstruktiv kommunikation os imellem både på skrift, telefon og ved personligt fremmøde. Samarbejdet har simpelthen været fint fra den første dag.

Af forskellige årsager besluttede vi ikke længe efter starten af vores samarbejde at afhænde vores ejendom, og vi kunne med sindsro anbefale de nye ejere et fortsat samarbejde med Real Administration.

Katja Bendtsen, formand
A/B Gl. Klosterhus

Som nystartet andelsboligforening har vi haft stor støtte hos Real Administration. Der har været mange store og små tvivlsspørgsmål, og vi har altid følt os godt og tålmodigt behandlet ved alle vores henvendelser.

Vi har særligt haft kontakt med Anja, hvis telefon altid er åben. Vi har fået professionel rådgivning om alt fra økonomi, forsikring, håndtering af diverse beboer-sager mm.

Hvis Real Administration ikke selv har kunnet rådgive, har de ikke tøvet med at hjælpe med at finde de rette folk at spørge. Det er en stor fordel at Real Administration har et godt lokalkendskab og netværk i lokalmiljøet, som vi bla. har draget nytte af i forbindelse med anbefalinger fra andre andelsboligforeninger omkring håndværkere og entreprenører til renoveringsprojekter.

Vi har indtil nu afholdt en stiftende og en ordinær generalforsamling, begge administreret og ledet professionelt og skarpt af Anja og co."

Tim A. Gustafsen, direktør
Gustafsen Udlejning ApS

Helt overordnet er jeg rigtig glad for den måde hvorpå Real Administrations medarbejdere kommunikerer og kender mig.

Det er en meget personlig, energisk og dygtig betjening og dialogen er oftest også andet end det rent faglige, hvor vi - fordi vi kender hinanden godt - også lige vender lidt private emner på en altid lyttende og respektfuld måde.

Altid alvorligt og kompetent, oftest hyggeligt og sjovt og aldrig kedeligt!!