Ledige stillinger

Økonomi- og regnskabsmedarbejder søges!

I Real Administration A/S oplever vi en konstant tilgang af nye kunder i vores ejendomsadministration, og vi har iværksat en plan for en kontrolleret men kontinuerlig vækst i de kommende år. Denne plan har medført, at vi nu er Roskildes største administrationsfirma, og i takt med vores vækst har vi fået behov for yderligere en dygtig økonomi- og regnskabsmedarbejder.

Du bliver en del af et stærkt team som bakker hinanden op i alle situationer, og du bliver en del af en virksomhed som lægger vægt på et godt og rart arbejdsmiljø, en uformel tone og korte beslutningsveje. Vi er særdeles serviceorienterede og har fokus på vores ansvar over for kunder og kollegaer.

Vi forestiller os, at vores nye kollega er serviceminded, struktureret og nysgerrig og det er en fordel, hvis du på forhånd har lidt kendskab til ejendomsregnskaber, men det er ikke et krav.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ejendomsadministratorer, som er kundeansvarlige for deres portefølje af udlejningsejendomme, andelsbolig- og ejerlejlighedsforeninger, og dit arbejdsområde vil blandt andet omfatte:

  • Debitorbogholderi
  • Kreditorbogholderi
  • Finansbogholderi
  • Betaling af kreditorer
  • Vand- og varmeregnskaber
  • Budgetter/budgetopfølgninger
  • Momsregnskaber
  • Forberedelse af årsregnskaber til eksterne revisorer
  • Support til administratorerne
  • Allround kontoropgaver

Er der områder du ikke tidligere har beskæftiget dig med, så sørger vi for at du får en grundig oplæring, så du er klædt ordentligt på til jobbet.

Din baggrund kunne typisk være en allround kontoruddannelse med speciale i økonomi, og vi forestiller os at du har et par års erfaring efter endt elevtid, hvor du måske har haft et job i en regnskabsafdeling eller på anden måde har arbejdet med bogholderi og regnskab.

Du får et job med masser af plads til at udfolde dig. Du får søde kollegaer og du arbejder normalt 37 timer om ugen. Arbejdstiden kan tilrettelægges så det i videst muligt omfang passer ind i din hverdag. Løn og ansættelsesvilkår aftaler vi nærmere.

Vi er i dag 7 mennesker som administrerer ca. 2.500 andels- og ejerlejligheder samt udlejede boliger fordelt på ca. 90 foreninger/ejendomme, og vi sidder i åbent kontormiljø 5 minutters gang fra Roskilde Station.

Kontakt Tonni Sørensen på 88 77 09 20 eller ts@realadmin.dk , hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer.

Send os din ansøgning på ts@realadmin.dk snarest muligt og senest den 1/7 2018

Vi glæder os til at møde dig.