Administration

Hos Real Administration bygger vores ideer på værdier, der skaber mærkbare forskelle hos vores kunder.

Ejendomsadministration

Hos Real Administration bygger vores ideer på værdier, der skaber mærkbare forskelle hos vores kunder. Vi er dedikerede om at skabe reelle og håndgribelige resultater. Der sættes stor stolthed i at vide, at vores kunder trygt lader os tage sig af besværet, og at vi altid sidder klar til at besvare spørgsmål og henvendelser gennem varig dialog og samspil.

Vi stiller os ikke nemt tilfredse, men søger i stedet at være på forkant med eventuelle lovændringer, finansieringsløsninger og forbedringer i driften af vores foreninger og ejendomme, og vi har altid skærpet fokus med dig som vores samarbejdspartner. Vi er engagerede mennesker som er stolte af det ansvar vores kunder har vist os ved at vælge Real Administration som administrator.

Alle vores kunder har tilknyttet én fast administrator, og denne administrator varetager alle opgaver for kunden, herunder rådgivning, økonomi og jura. Du skal altså ikke have fat i flere forskellige afdelinger i dit administrationsfirma når du har et spørgsmål eller en opgave du vil have løst, og vi tror på at vi på denne måde får det mest indgående kendskab din forening eller ejendom, og dermed bliver bedst muligt klædt på til at løse de opgaver administrationen indebærer.

Vi kalder det ”Ejendomsadministration med nærvær”.

Haver og altaner i Ejerforeningen Eget Bo
Tonni Sørensen ved whiteboard

Totaladministration og rådgivning

Hos Real Administration er vores speciale totaladministration.

Totaladministration kan ses som en totalløsning af de administrative opgaver, der skal udføres i en forening eller en udlejet ejendom. Det betyder, at vi håndterer og tager os af alle de administrative opgaver, der normalt skal klares af bestyrelsesmedlemmer og udlejere. Vi tager os af de administrative opgaver og vil løbende, gennem dialog og sparring, holde dig orienteret og opdateret på relevant lovgivning.

Udover rådgivning og sparring er der en lang række opgaver der skal klares i dagligdagen. Dette vil bl.a. være at udarbejde og udsende opkrævninger, foretage debitorkontrol, betale regninger, udfærdige forbrugsregnskaber, lave lejereguleringer, bogføre og afstemme konti, udarbejde lejekontrakter, overdrage andelsboliger, registrere ind- og udflytninger, køre løn- og momsregnskaber, lave budgetopfølgninger og have alt forberedt og gjort klar, så revisoren kan opstille årsregnskab, og beregne skatter. Skulle det ske, at ejerforeningen ikke har en ekstern revisor tilbyder vi, gennem vores totaladministration at opstille foreningens årsregnskab.

Vi klarer alt det formelle omkring generalforsamlinger, indkaldelser, fremlægning af regnskab og budget, referater og vi bliver også oftest valgt som dirigent.

Ejendomsadministration kan udføres på mange måder, men med totaladministration slipper foreninger med anstrengende og trivielle opgaver, ved at placere dem hos os. Vi påtager os ansvaret for administrationen, og gennem åben dialog og dybdegående rådgivning sikrer vi, at bestyrelserne og udlejerne bevarer overblik og kontrol.

Med totaladministration slipper du altså for besværet og ansvaret, og lader kompetente og engagerede specialister tage sig af det daglige arbejde. Vi tilstræber os, gennem vores rådgivning og høje serviceniveau, at varetage vore kunders interesser og værdier bedst muligt. Derfor arbejder vi kontinuerligt for at imødekomme dine krav og forventninger med største effekt.

Du er altid velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på ejendomsadministration, og har du spørgsmål, står en af vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Få tid til det der virkeligt betyder noget, og lad os stå for alt det andet.

Sonja D. Hansen, formand
A/B Rex

Som formand for A/B REX igennem de sidste 6-7 år, hvor vi har benyttet os af Real Administration som foreningens administrator, kan jeg kun udtale mig positivt om samarbejdet med Real Administration, Tonni Sørensen og vores personlige administrator, Anja Pettersson.

Det har været en fornøjelse at de altid har været parat med hjælp, når der var brug for det, og altid været parate med regnskab, når der var brug for det.

Både Tonni og Anja har fungeret som dirigent på vores Generalforsamlinger til stor tilfredshed for alle.

Henrik Møller, formand
E/F Møllehusene 1-3

Som formand, gennem flere år ja så takker vores forening for Real Administrations løbende administration af vores forening. Som formand i en lille ejerforening (12 ejere), er det tit mest mig der har kontakten fra bestyrelsen, og efter vores skifte til "Real Administration" for år tilbage; ja så er der næsten løftet et åg fra mine skuldre.

Jeg er selv indenfor det finansielle / fast ejendom, men er alligevel imponeret over hvorledes ALLE vores henvendelser til "Real Administration" ALTID bliver professionelt, korrekt, og ligetil besvaret. Du skal ikke vente på svar, du skal ikke forklare dig - "Real Administration" forstår sig på området - og du skal ikke vente på svar – det kommer prompte! Besvarelser, indkaldelser til generalforsamlinger, regnskaber, råd, nye offentlige krav m. m. Alt kommer prompte!