Grundejerforening

Real Administration tilbyder administration af grundejerforeninger. Ud over den løbende administration tilbyder vi også rådgivning.

Professionel og proaktiv administration

Vi er hos Real Administration specialister i administration af grundejerforeninger og er kompetente i vores behandling af de ejendomsejere, der måtte udgøre din grundejerforening. Vi har mange års erfaring med administration af grundejerforeninger, og vi anstrenger os for at skabe et professionelt og proaktivt miljø for din grundejerforening.

Med Real Administration som din samarbejdspartner, ønsker vi at give dig administrativ tryghed, både økonomisk og administrativt. Vi tilbyder din grundejerforening at lette arbejdsbyrden, og klarer det praktiske arbejde ved den daglige administration. Vores opgaver indebærer at udarbejde og udsende opkrævninger, foretage debitorkontrol, betale regninger, bogføre og afstemme konti, køre løn- og momsregnskaber, lave budgetopfølgninger og tilrettelægge det relevante materiale, så revisoren kan opstille årsregnskabet.

Lene Grue ved skrivebordet
Christina Hegner ved tastaturet

Fokus på den åbne dialog

Til generalforsamling fremsender vi indkaldelse, udarbejder referat, fungerer som dirigent eller referent. Vi tilrettelægger og organiserer det hele for dig, så din bestyrelse kan lægge kræfter i andet end administrationen. Vores dygtige og kompetente medarbejdere står til rådighed og tilbyder rådgivning omkring økonomi, finansiering og foreningsretlige spørgsmål herunder fortolkning af vedtægter.

Det er vigtigt for os, at der er åben dialog, og at der skabes et klart overblik for vores kunder på alle fronter, og vi fokuserer på at give vores grundejerforeninger et professionelt og regelret miljø.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvordan vores serviceydelser påvirker dig og din grundejerforening? Så er du altid velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på ejendomsadministration, og har du flere spørgsmål, står en af vores engagerede administratorer altid klar til at hjælpe dig på rette vej.