Ejerforening

Real Administration er specialiseret i ejendomsadministration. Vi arbejder helhedsorienteret med fokus på økonomi og kvalitet i vores arbejde.

Vi tager os af de administrative opgaver

Uanset størrelsen på din ejerforening, er arbejdspresset på bestyrelsen fra den daglige drift af foreningen ofte højt, og de mange opgaver kan virke næsten uendelige, men de fleste ejerforeninger, både små og store, vælger at bruge et professionelt administrationsfirma, så bestyrelsen kan nøjes med at koncentrere sig om vedligeholdelsen af ejendommen.

Hos Real Administration er vi specialister i totaladministration, der fjerner den administrative byrde fra bestyrelsen, ved at pådrage os ansvaret for alle de administrative opgaver ved den daglige drift.

Vi er valgt som administrator i både små og store ejerforeninger (den mindste af vores ejerforeninger har 5 ejerlejligheder og den største har 324 ejerlejligheder), og vi er meget stolte af den tillid vi er blevet vist, uanset om det er en lille eller stor forening der har valgt os.

Haver og terrasser i ejerforeningen Eget Bo

Overlad henvendelser og frister til os

Ud over den løbende rådgivning og sparring, består vores opgaver typisk i at udarbejde og udsende opkrævninger, foretage debitorkontrol, betale regninger, udfærdige forbrugsregnskaber, bogføre og afstemme konti, køre løn- og momsregnskaber, lave budgetopfølgninger og i det hele taget sørge for at alt det administrative blive udført og alle formelle frister bliver overholdt.

Ved brugen af totaladministration, deltager vi altid i generalforsamlinger, hvor vi kan vælges som dirigent og/eller referent. Ofte står vi også for ejerforeningens fremlæggelse af regnskab og budget og fremlæggelse af forslag af administrativ karakter.

Totaladministrationen betyder ligeledes, at vi står for at modtage og besvare beboerhenvendelser, samt henvendelser fra forsikringsselskaber, banker, ejendomsmæglere og offentlige myndigheder. Derfor er vi også trygge ved at påtage os ansvaret for, at alle frister og alt formelt bliver overholdt.

Har du flere spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvordan vores serviceydelser påvirker dig og din ejerforening? Så er du altid velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på ejendomsadministration, og har du flere spørgsmål, står en af vores engagerede ejendomsadministratorer altid klar til at hjælpe dig på rette vej.