Udlejningsejendom

Real Administration tilbyder professionel ejendomsadministration af både bolig- og erhvervsejendomme i hele Danmark.

Vi giver dig juridisk tryghed

Behov og ønsker vil variere hos ejere af udlejningsejendomme, og vi tilstræber hos Real Administration være den naturlige samarbejdspartner for dig. Vores vigtigste opgave er at give dig driftsmæssig og juridisk tryghed, og du kan koncentrere dig om opgaver så som driften og vedligeholdelsen af din ejendom.

Som administrator for din udlejningsejendom kan vi stå for at modtage og besvare henvendelser fra lejere, samt henvendelser fra forsikringsselskaber, banker og offentlige myndigheder. Vi gennemfører alle lejereguleringer, udarbejder forbrugsregnskaber og varsler huslejestigninger i overensstemmelse med lejelovgivningens bestemmelser. Moms og lønregnskaber tager vi os også af, og vi kan tilbyde at administrere enkelte ejendomme eller hele ejendomsselskaber.

Real Administrations langsigtede målsætning er kontinuerligt at varetage dine interesser og værdier på bedst mulige og mest effektive måde, uanset om det er boliger og/eller erhvervslejemål din ejendom indeholder.

Luftfoto ejerforeningen Sundgården
Mette Badenski ved skrivebordet

Altid på forkant

I Real Administration sørger vi løbende for at holde os orienterede om ændringer og opdatere os inden for lejelovgivningen således at vi er på forkant med konsekvenserne af nye tiltag på området. Det er vigtigt for os, at der er åben dialog og at der skabes et klart overblik for vores kunder, på alle fronter. Vi fokuserer på at give ejere af udlejningsejendomme administrativ klarhed i et professionelt og regelret miljø. Du kan altid sparre med os, og med vores værdier om nærvær og kommunikation, bliver vi din kontaktperson og sparringspartner med alle administrative problemstillinger, der har med din udlejningsejendom at gøre.

Har du spørgsmål omkring hvilke opgaver vi kan varetage for dig, eller er du i tvivl om hvordan vores serviceydelser påvirker dig og din ejendom? Så er du altid velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på ejendomsadministration, og har du flere spørgsmål, står en af vores engagerede administratorer altid klar til at hjælpe dig på rette vej.