Om os

Real Administration er en virksomhed med speciale i ejendomsadministration, og vi arbejder med værdier der er håndgribelige, mærkbare og virkelige.

Mødebord

Hos Real Administrationen står 12 dedikerede medarbejdere sammen om at skabe gode og konkrete resultater for dig som kunde. Vi sidder altid klar til at tage imod dine spørgsmål og sætter en ære i at være ikke blot din administrative hjælper, men også være din sparringspartner og rådgiver. Vi stræber efter at skabe betydelige forskelle for vores kunder på alle de fronter, vi kan.

Vi vil være på forkant med eventuelle lovændringer, finansieringsløsninger og forbedringer i driften af vores foreninger og ejendomme, og vores fokus hviler altid på dig som vores kunde og samarbejdspartner.

Vælger du Real Administration som din administrator, får du et hold af engagerede medarbejdere bag dig, og vi er stolte af det ansvar, vores kunder viser os ved at vælge os. Hos os bliver du tilknyttet én administrator, som du fast kan henvende dig til, og som er ene varetager af alle opgaver for netop dig. Herunder gælder al økonomi, juridiske problemstillinger samt diverse rådgivning. Du behøver derfor ikke skulle kontakte flere afdelinger, når du har forskellige spørgsmål, men kan nøjes med at kontakte din ene administrator.

På denne måde mener vi, at du som kunde får mest ud af dit samarbejde med os. Og det giver samtidig os et bedre overblik og kendskab til din forening eller ejendom, og hermed bliver både vi og du klædt allerbedst på til at løse de forskellige opgaver i fællesskab.

 

quote  

Vi ser ikke kun os selv som en ejendomsadministrator, men som en aktiv og initiativ tagende samarbejdspartner, der ikke kun håndterer og administrerer din forening eller ejendom, men også har tid til at sparre idéer med dig.

Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse, og søger derfor altid den bedste løsning, både for foreningen og ejendommen og for dig. Derfor holder vi en vedvarende dialog med vores administrationskunder, hvor vi kan udveksle ideer og forslag til, hvorledes ejendommene drives bedst muligt, altid med kundens ønsker, krav og forventninger i konstant fokus.