Andelsboligforening

Real Administration arbejder ud fra en fast aftalt pris, og du er velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud på administration af din andelsboligforening.

Vi skaber økonomisk tryghed

En andelsboligforening er en gruppe mennesker, som sammen har foretaget en stor økonomisk investering i en ejendom, hvor alle andelshaverne bor og har deres dagligdag. Det er derfor et meget stort ansvar der påhviler den valgte bestyrelse, og derfor vælger de fleste at uddelegere administrationen af foreningen til en administrator som Real Administration. Med vores speciale i totaladministration letter vi arbejdsopgaverne for dig, og vi påtager os samtidigt ansvaret for at alle frister og den gældende lovgivning bliver overholdt.

Med Real Administration som administrator for din andelsboligforening, får du altså overdraget ansvaret for alle de administrative opgaver, og vi sørger løbende for at tilpasse os mulige behov, forventninger og krav der skulle komme. Det er vigtigt for os, at der er åben dialog, og at der skabes et klart overblik for vores foreninger, på alle fronter. Vi fokuserer på at give andelsboligforeninger økonomisk tryghed og administrativ klarhed i et professionelt og regelret miljø.

Derfor yder vi, udover de tilbagevendende administrative opgaver, rådgivning omkring en lang række emner, som f.eks. økonomi, finansiering og jura inden for rammerne af Andelsboligloven. Det kan endvidere hurtigt blive uoverskueligt og indviklet for en bestyrelse at skulle administrere køb og salg af andele, uden ekstern rådgivning og administration, og det er ligeledes en opgave vi gerne vil varetage.

Skal I bruge en kompetent administrator af jeres andelsboligforening i København eller omegn? Læs mere her

Rækkehuse i andelsboligforeningen Bøgehøj

Vi letter ansvaret for bestyrelsen

Vores opgave som administrator for foreningen kan kort sagt beskrives ved at vi letter ansvaret for de administrative opgaver for bestyrelsen, der i stedet vil kunne rette energien mod trivsel for alle andelshavere og vedligeholdelsen af foreningens ejendom.

Til generalforsamlingen er vi også med for at skabe klarhed og tryghed for både beboere og bestyrelse, og som dirigenter sikrer vi at generalforsamlinger forløber stille og roligt og i overensstemmelse med foreningens vedtægter.

Du er altid velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på ejendomsadministration, og har du flere spørgsmål, står en af vores engagerede ejendomsadministratorer altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Hos Real Administration er I sikret korrekt og kvalificeret rådgivning inden for andelsboliglovens rammer. Læs mere om jeres muligheder her