Vision og værdier

Bliv klogere på Real Administrations grundlæggende forretningsgrundlag.

Vision og værdier

Real Administration vil være det naturlige valg af ejendomsadministrator for andelsbolig- og ejerlejlighedsforeninger samt udlejningsejendomme i København og på hele Sjælland, og vi vil være det naturlige alternativ til de landsdækkende administrations supermarkeders tilbud om administration af større porteføljer af bolig- og erhvervsejendomme.

Real Administrations langsigtede målsætning er kontinuerligt at varetage vores kunders interesser og værdier på bedst mulige måde.

Vi skal skabe sikkerhed for vores kunder, så de kan være sikre på, at administration og rådgivning udføres af kompetente personer i et professionelt og regelret miljø.

Real Administration vil kendes som et seriøst administrationsfirma, som ikke vil gå på kompromis med det høje kvalitetsniveau vi tilstræber i vores rådgivning og det høje serviceniveau vi gerne vil levere i den daglige administration. Vores kunder skal opfatte Real Administration som fleksibelt, troværdigt og trygt.

Man bliver også lidt stolt, når vores værdier bliver anerkendt af andre og når vision og værdier medfører målbare resultater:
"Spar Nord Bank og BDO revision hylder landets 1.000 succesvirksomheder – en helt særlig elite af mindre og mellemstore virksomheder.
Ud af Danmarks mere end 300.000 aktive virksomheder kan kun et lille udsnit bryste sig af titlen som Succesvirksomhed. Pålidelige virksomheder, der år efter år leverer solide resultater og høj vækst. Foregangsvirksomheder, der skaber udvikling lokalt og i dansk erhvervsliv." Se mere på www.succesvirksomhed.dk