Andelsboligforening København

Hos Real Administration sætter vi en ære i at kunne være til stede, når vores kunder har brug for os. Med kontor i Roskilde er vi derfor det helt perfekte valg, når I skal bruge en kompetent administrator af jeres andelsboligforening i København og omegn.

Næsten uanset hvor jeres andelsboligforening befinder sig, kan Real Administration tilbyde jer kyndig og professionel administration. Vi kan tilbyde ejendomsadministration med nærvær. Med det sagt, så er vi i kraft af vores kontors beliggenhed især det oplagte valg for andelsforeninger i København og på Sjælland. Hvis I søger en lokal administrator, som ikke alene har mange års erfaring med administration af andelsforeninger, men som også er til at få fat på, når I har behov for det, så er vi den rette partner.

Med os får jeres andelsforening en administrator, som ikke kun kan kontaktes via mail eller telefon, men som heller ikke er længere væk, end at I altid kan komme forbi til en snak. Hos Real Administration har vi nemlig stor forståelse for, at en andelsforening har brug for tryghed. Ved at overlade ansvaret for både store og små administrative opgaver i foreningen til os, kan I være sikre på, at jeres investering og boliger bliver forvaltet på bedst mulig vis. Vi letter jer for den administrative byrde, tager os af alt det formelle og sikrer, at alle frister og lovkrav bliver overholdt til punkt og prikke.

Som lokal administrator af jeres andelsforening lægger det os meget på sinde, at I føler jer set og hørt. Vi står altid klar, når I har spørgsmål, der skal besvares, opgaver, der skal løses og generalforsamlinger, der skal afholdes. For os er ingen opgave for stor eller lille – vi tager os af det tunge løft, så I bedre kan koncentrere jer om foreningens generelle trivsel.

Med Real Administration får I et team af dedikerede og professionelle medarbejdere i ryggen, som har andelsforeningens bedste interesse for øje. Vi er altid opdaterede på gældende lovgivning, og vi gør en dyd ud af at være på forkant med de udfordringer, som kan opstå hen ad vejen, når man driver en andelsboligforening.

Hvis I har spørgsmål til vores forskellige ydelser eller hvis I ønsker at vide mere om mulighederne for netop jeres andelsboligforening, tøv da ikke med at tage kontakt. I kan ringe, skrive eller kigge forbi, da vores dør står åben – også uden forudgående aftale.