Ledige stillinger

Er du vores nye ejendomsadministrator?

I Real Administration A/S, Roskilde oplever vi en konstant tilgang af nye kunder i vores ejendomsadministration, og vi har iværksat en plan for en kontrolleret men kontinuerlig vækst i de kommende år. Denne plan har medført, at vi nu er et af Sjællands største administrationsfirmaer uden for Storkøbenhavn, og vi søger en selvstændig og erfaren administrator.

Du bliver en del af et stærkt team som bakker hinanden op i alle situationer, og du bliver en del af en virksomhed som lægger vægt på et godt og rart arbejdsmiljø, en uformel tone og korte beslutningsveje. Vi er særdeles serviceorienterede og har fokus på vores ansvar over for kunder og kollegaer.

Vi forestiller os, at vores nye kollega er udadvendt, serviceminded og vant til at tale med kunder både telefonisk og ved møder og arrangementer og det er en fordel, hvis du på forhånd har et indgående kendskab til foreningsadministration, men det er ikke et krav.

Du vil hurtigt komme til at servicere din egen portefølje af andelsbolig- og ejerlejlighedsforeninger, og dit ansvarsområde vil blandt andet omfatte:

  • rådgivning til bestyrelser - problemknuser
  • servicering af ejere og andelshavere - opgaveløsning
  • lettere bogføring og afstemninger, forbrugsregnskaber og betalinger – økonomi og regnskab
  • udarbejdelse af administratorskemaer til ejendomsmæglere - administration
  • overdragelse af andelsboliger, herunder udarbejde overdragelsesaftaler – jura
  • planlægning og gennemførelse af generalforsamlinger, typisk som dirigent og/eller referent - ledelse


Er der områder du ikke tidligere har beskæftiget dig med, så sørger vi for at du får en grundig oplæring, så du er klædt ordentligt på til jobbet. Det vigtigste er at du har lyst til kontakten med dine kunder, både hjemme bag skærmen og ude hos kunden.

Det er ikke sikkert, at du har arbejdet som ejendomsadministrator før, men du har sikkert haft et udadvendt job, og du har nok 5-10 års erhvervserfaring efter endt uddannelse. Din basisuddannelse kunne typisk være finansøkonom eller kontoruddannelse med speciale i økonomi.

Du har måske en baggrund fra tilsvarende stilling eller bank, forsikring, ejendomsmægler eller lignende, hvor du har erfaring med delelementer af jobbet, eksempelvis rådgivning, underviser, økonomi eller andet.

Vi forventer at du har bil til rådighed, og vi forventer at du er indstillet på at yde en ekstraordinær indsats i foråret, hvor der vil være generalforsamlinger, der typisk ligger uden for normal arbejdstid.

Du får et job med masser af plads til at udfolde dig. Du får søde kollegaer og du arbejder normalt 37 timer om ugen. Arbejdstiden kan tilrettelægges så det i videst muligt omfang passer ind i din og din families hverdag. Løn og ansættelsesvilkår aftaler vi nærmere.

Vi er i dag 9 mennesker som administrerer ca. 3.000 andels- og ejerlejligheder fordelt på ca. 100 foreninger/ejendomme, og vi sidder i åbent kontormiljø 5 minutters gang fra Roskilde Station.

Skulle du have spørgsmål angående stillingen er du velkommen til at kontakte Tonni Sørensen på tlf. 88 77 09 20.

Send din ansøgning på ts@realadmin.dk

Vi glæder os til at møde dig.