Ledige stillinger

Har du mod på at styre din egen kundeportefølje hos et af de større administrationsfirmaer uden for København?


Vi er 10 medarbejdere, der sammen administrerer ca. 3.600 andels- ejer- og udlejningslejligheder fordelt på omkring 130 ejendomme. Hos os kan man ikke sige administration uden at sige nærvær. Derfor fokuserer vi på personlig og lydhør rådgivning, så vi kender vores kunders behov, interesser og fremtidsplaner. Derudover har vi et sikkert og troværdigt miljø for vores kunder, så de er helt trygge ved at lægge administrationen af deres ejendom i vores hænder. 

Du servicerer din egen portefølje
Efter oplæring og introduktion til vores arbejdsgange får du kundekontakt og kommer til at styre din egen portefølje.

Porteføljens sammensætning vil fortrinsvis være en blanding af andelsbolig- og ejerlejlighedsforeninger og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med administration af foreninger fra tidligere ansættelse.

Du fungerer som sparringspartner for dine kunder og du sikrer, at alt går efter bogen. Du kommer sikkert til at:   

* rådgive bestyrelser om stort og småt

* have kontakt til ejerlejlighedsejere og andelshavere

* håndtere lettere bogføringsopgaver, forbrugsregnskaber og betalinger

* udarbejde administratorskemaer til ejendomsmæglere

* udarbejde overdragelsesaftaler ved salg af andelsboliger

* planlægge og gennemføre generalforsamlinger.

Nyd et fladt hierarki og stærkt kollegaskab 
Tæt på Roskilde Station træder du ind i et åbent kontorlandskab, der symboliserer vores korte kommunikationsveje og flade struktur. Vi bakker hinanden op og formår at holde en høj grad af faglighed, mens vi har det hyggeligt sammen. Der ikke langt fra den gode idé til virkelighed og implementering.

Selvstændig administrator gerne med erfaring fra branchen
* Vi forestiller os, at du har erfaring som ejendomsadministrator eller erfaring fra en rådgivende stilling, fx fra en bank, fra forsikringsbranchen eller som ejendomsmægler.

* Vi forestiller os, at du er måske uddannet finansøkonom eller har en kontoruddannelse med speciale i økonomi. Du har måske taget EA uddannelsen eller er i gang med det?

* Vi forestiller os, at du - som udgangspunkt arbejder fuld tid, og har lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, som vægter lønsomhed, tilfredse medarbejdere og tilfredse kunder højt.

Lyder det som noget for dig?
Så søg stillingen ved at sende ansøgning og CV til direktør Tonni Sørensen på ts@realadmin.dk. Du kan læse mere om os og dine fremtidige kolleger her eller kontakte Tonni på tlf. 88 77 09 20 ved yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!