Ledige stillinger

 

EJENDOMSADMINISTRATOR - TRAINEE

Vil du være en af de dygtigste ejendomsadministratorer i Danmark, så skal du sende en ansøgning til Tonni på ts@realadmin.dk

Du bliver en vigtig del af et super dedikeret team på 11 medarbejdere. Du kommer hele vejen rundt i alle aspekter i en administrationsvirksomhed.

Du vil hen ad vejen komme til at arbejde med økonomi, regnskaber og jura, du vil have kontakt med lejere og udlejere, ejere af andels- og ejerlejligheder, du vil yde rådgivning til bestyrelser, og du vil have kontakt til viceværter og leverandører.

At være ejendomsadministrator er et udadvendt og afvekslende job, og hos Real Administration vil du få muligheden for at arbejde i et firma som er i god vækst, som er økonomisk sundt funderet, og du vil komme til at lære af de bedste (sorry for at være selvfed).

Du har sikkert lige afsluttet en uddannelse som finansøkonom eller lignende, og måske har du haft et praktikforløb som ejendomsadministrator.

Du kunne godt se dig selv tage diplomuddannelsen Ejendomsadministrator EA (vi betaler alle omkostninger og giver betalt frihed til uddannelsen).

Firmaet ligger i Shopping Centret Ro´s Torv, 10 minutters gang fra Roskilde Station.

Du er velkommen til at kontakte Tonni på 46351843 eller ts@realadmin.dk hvis du vil vide mere om stillingen.