Ledige stillinger

Ejendomsadministrator

Har du mod på at styre din egen kundeportefølje hos et af de større administrationsfirmaer uden for Storkøbenhavn?

Vi er ca. 10 medarbejdere, der sammen administrerer ca. 3.200 andels- ejer og udlejningslejligheder fordelt på omkring 140 ejendomme. Hos os kan man ikke sige administration uden at sige nærvær. Derfor fokuserer vi på personlig og lydhør rådgivning, så vi kender vores kunders behov, interesser – og sommerferieplaner. Derudover har vi et sikkert og troværdigt miljø for vores kunder, så de er helt trygge ved at lægge administrationen af deres ejendom i vores hænder.

Du servicerer din egen portefølje

Efter oplæring og introduktion til vores arbejdsgange får du kundekontakt og kommer til at styre din egen portefølje af fortrinsvis andelsbolig- og ejerlejlighedsforeninger, men vi ser også gerne at du føler dig tryg ved at skulle administrere en udlejningsejendom. Du fungerer som sparringspartner og sikrer, at alt går efter bogen. Du kommer bl.a. til at:

rådgive bestyrelser

servicere ejere og andelshavere

håndtere lettere bogføringsopgaver, fx forbrugsregnskaber og betalinger

udarbejde administratorskemaer til ejendomsmæglere og overdragelsesaftaler

planlægge og gennemføre generalforsamlinger.

Nyd et fladt hierarki og stærkt kollegaskab

5 minutter fra Roskilde Station træder du ind i et åbent kontorlandskab, der symboliserer vores korte kommunikationsveje og flade struktur. Vi bakker hinanden op og formår at holde en høj grad af faglighed, mens vi har det hyggeligt sammen. Og så er der ikke langt fra den gode idé til virkelighed og implementering.

Selvstændig administrator med erfaring fra branchen

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende rådgivende stilling, fx fra en bank, fra forsikringsbranchen, som ejendomsmægler eller som boligrådgiver.

Du er måske uddannet finansøkonom eller har en kontoruddannelse med speciale i økonomi.

Du har bil, og du er klar til at deltage i generalforsamlinger, der typisk ligger uden for normal arbejdstid – ligesom vi er fleksible og sørger for, at dit arbejds- og privatliv passer sammen.

Lyder det som noget for dig?

Så søg stillingen allerede nu ved at sende ansøgning og CV til direktør Tonni Sørensen på ts@realadmin.dk. Du er velkommen til at kontakte Tonni på tlf. 88 77 09 20 ved yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!